HOTEL- VLORA INTERNATIONAL

Hotel Vlora International i vendosur ne qendren e qytetit, 50 m nga deti eshte vendi ideal per te shijuar pamjet fantastike e gjirit te Vlores. Hotel Vlora International ofron komoditet dhe kenaqesi per turistet, gjithashtu dhe per vizitoret e biznesit qe zgjedhin Vloren per te permbushur kerkesat e tyre.

Shërbime të tjera që ofron VLORA - INTERNATIONAL
VLORA - INTERNATIONAL ofron gjithashtu një sallë koferencash me të gjitha pasijet bashkohore (e cila përfshin laptop, projektor etj), një palestër, pishine të brendshme dhe mjaft pajisje të tjera duke e bere atë një vend të përkryer për takimet e punës.

Foto Galeri

Sherbime te pergjithshme

Hotel Vlora International ofron një sallë koferencash, një palestër, pishine të brendshme dhe mjaft pajisje të tjera duke e bere atë një vend të përkryer për takimet e punës.

Na Kontaktoni

Adresa: Skele, Vlore, Albania
Reception: +35533424408
Telefon: +35533408402
Harta: Ketu
E-mail: hotel@vlora-international.com Web-site: www.vlora-international.com