Kalendari i rezervimit

Show
  •  Adresa: Skele, Vlore, Albania
  •  Reception: +355 33 42 4408
  •  Telefon: +355 69 20 90 838
  •  E-mail: hotel@vlora-international.com

Na kontaktoni

Abonohu per te marr ofertat dhe informacionin e nevojshem nepermjet Email