Kalendari i rezervimit

Show

 

Hotel Vlora International ofron per ju salla konferencash dhe zyra biznesi te pajisura me teknologjine e fundit dhe me kapacitetet me te larta ne qytetin e Vlores. Sallat e Konferencave jane te pajisura me foni, video-projektor, flipchart si dhe pajisje perkthimi.

Te gjitha ambjentet jane te rehatshme dhe me hapsire te bollshme, ideale per organizimin e konferencave, workshopeve, trajnimeve dhe seminareve te ndryshme.
 

 

Very Important Costumer

 

Nje nga sherbimet tona me te reja, Very Important Client, i ofron cdo klienti qe zgjedh H.V. I per 6 nete, nje nate tjeter falas me te gjitha sherbimet e plota te hotelit. Per me teper, klientet e rregullt perfitojne nga oferta sezonale ne ushqim, sherbime S.P.A dhe cmime per dhomat.
 

SPA

 

 

Hotel Vlora International gjithashtu I ofron klienteve sherbime SPA ku perfshihen masazhe trupi, maska dhe masazhe fytyre, manikyr, pedikyr dhe sherbime parukerie.”
 

Transport nga aeroporti

 

Hotel Vlora International mundeson transport nga hoteli ne plazhe te ndryshme per klientet tane. Plazhet me te cilat ne bashkpunojme ju garantojne ushqim tradicional te freset dhe qendrim te kendshem.(pj brenda qytetit)
 

Transport brenda qytetit

 

Per me teper, H.V.I ju ofron transport dhe akomodim ne gadishullin e Karaburunit, nje prej vendeve me mahnitese dhe te paprekura te Vlores. Karaburuni eshte nje vend ideal per turistet qe duan te eksplorojne plazhet me te vecanta e kristal te Vlores.
 

Transport drejt gadishullit te Karaburunit

  •  Adresa: Skele, Vlore, Albania
  •  Reception: +355 33 42 4408
  •  Telefon: +355 69 20 90 838
  •  E-mail: hotel@vlora-international.com

Na kontaktoni

Abonohu per te marr ofertat dhe informacionin e nevojshem nepermjet Email